Tjänster

Dala Hundtrim

0707262640 Gruvgatan 42b 79161 Falun

Bad & fön

 

Med denna behandling blir din hund ren och fin. Jag badar hunden i ett mildt och väldoftande schampo med aloe vera. Sedan fönar jag den torr och om den har mycket underull fönas det mesta ur och resten borstar jag ut med en karda och kam. Om det önskas klipper jag även bort päls på exempelvis tassar och behäng. Kloklippning och öronrengöring ingår alltid. Kontakta mig gärna via mail eller telefon ang pris.

Klippning

 

Här klipps din hund helt efter önskemål. Vi börjar med att komma överens om en frisyr som känns bra för både dig, mig och hunden. Jag badar alltid hunden innan jag börjar med klippningen, resultatet blir mycket bättre och jag skonar mina verktyg från att förstöras av eventuellt grus som kan finnas i pälsen. Sen klipper jag hunden enl. överenskommelse antingen med maskin, sax eller båda. Även här ingår kloklippning och öronrengöring. Priser från 750kr beroende på tidsåtgång, pälskvalitét, storlek på hund och beteende på bordet.

Trimning

 

Trimning betyder att man plockar de äldsta håren på en strävhårig ras. Om pälsen är mogen lossnar den lätt och det gör inte ont för hunden. Är pälsen inte redo att trimmas rekomenderar jag stark att ni väntar med att trimma hunden. Har du redan bokat en tid men jag råder att ni väntar blir ni inte skyldiga att betala för den tiden. Hunden bör inte badas på minst 2 veckor då pälsen blir svårplockad, men bad ingår efter trimning om så önskas. Kloklippning och öronrengöring ingår. Priser från 750kr beroende på tidsåtgång, pälskvalitét, storlek och beteende på bordet. Trimmar de vanligaste raserna som jackrussel, borderterrier, tax.

Övriga tjänster

 

Kloklippning: klipper djurets klor 100:-

Pedikyr: klipper hundens klor samt pälsen på tassarna 150:-

Pudelputs: rakning av nos och tassar samt kloklippning, oftast utfört på pudel 250:-


Om du inte avbokat din tid minst 24h innan tiden debiteras du fullt belopp av behandlingen!

Copyright © All Rights Reserved